Boka demo

Om Oss

Medivet levererar röntgenutrustning och service i världsklass

Medivet Scandinavian AB bildades 2005 med syfte att möta det växande behovet av service. Vi erbjuder ett noga utvalt sortiment av världsledande röntgendiagnostisk utrustning, såsom röntgenapparater, framkallningsutrustning och mjukvaror för arkivering och granskning. Systemen levereras alltid med en kunskap, support och service som möter kundernas starka behov av teknisk utbildning och praktisk support som gör att teknikens fulla potential kommer till sin rätt. På så sätt kan vi också skapa en enklare och mer effektiv vardag för alla kunder som använder våra produkter.

När vi startade var vi uppstickaren som från första dag erbjöd exceptionella produkter för högkvalitativ röntgendiagnostik. Vi tänker fortsätta utvecklas med tekniken och strävar mot ett tydligt mål. Med visionen att kunna erbjuda röntgendiagnostisk utrusning i absolut framkant till ett pris som gör tekniken tillgänglig för så många som möjligt.

Oöverträffade lösningar

Vår ambition är att fortsatt ligga steget före

Produkterna vi erbjuder är världsledande och ständigt i tekniskt framkant. På så sätt kan vi säkerställa att våra användare får möjlighet att arbeta med såväl oöverträffad bildkvalitet, och de mest användarvänliga systemen och produkterna som finns tillgängliga. Sortimentet baseras på allt från väl beprövad teknik till den senaste high-end tekniken i komplexa lösningar. Vår ambition är att fortsatt ligga steget före. Både vad gäller produktkvalitet och den service som ingår i vår leverans. Vår utgångspunkt är att allting går att förbättra, till nytta för våra kunder.

En enklare och mer effektiv vardag för dig

Med oss är din verksamhet i trygga händer

Vår kunskap och erfarenhet inom röntgendiagnostik är omfattande, och något som du drar stor nytta av som kund. Service är en stor del av det vi levererar. Det är också en av de saker som verkligen skiljer oss från mängden. Medivet grundades som svar på det direkta servicebehov vi mötte på fältet. Med oss är din verksamhet i trygga händer.