Boka demo

Service & Support

Service & Support

Välkommen till vår serviceavdelning!

Med oss är ni i trygga händer. Vi hjälper er gärna med er veterinära röntgenutrustning, och gör så på ett professionellt sätt. Vi ger full 100 % support genom vår egen utbildade och svensktalande personal på all röntgendiagnostisk utrustning vi levererar. Vi har även en god kännedom om röntgenteknik och annan teknisk utrustning i största allmänhet.

Vår erfarenhet började redan innan det fanns digital framkallning att tillgå och vi har varit med under hela digitaliseringen av röntgen. Vi har haft en stor och betydande roll i att utveckla och digitalisera den veterinära branschen i Sverige och Norden.

Vår stora familj av kunder växer ständigt och genom att ge ett bra service- och supportarbete har vi fått många nya kunder allt eftersom. Vi genomgår fortlöpande utbildningar och håller oss ”up to date” med den senaste tekniken. Hela vår personal har tekniska rötter och ett stort intresse av teknik i allmänhet. Med oss har ni möjlighet att befinna er i absoluta fronten av utvecklingen, samtidigt som vi gärna tittar till er äldre utrustning.

Som standard ingår det alltid gratis support under en begränsad tid på den röntgen vi levererar. Därefter löper serviceavtal vidare i den nivå som passar er som kund och utrustningen bäst. Våra serviceavtal finns i olika tydliga nivåer och är noga uppbyggda med innehåll och fördelar lämpliga för era produkter och ert behov av support.

Vi arbetar ofta remote via internet och kan på så sätt vara blixtsnabba på alla supportbehov som kan lösas på det sättet, det kan vara alltifrån bildkvalitetsarbete till uppdateringar eller problemlösningar. När det behövs kommer vi även ut till er på plats inom en garanterad tid och tar hand om er utrustning på ett snabbt och korrekt sätt. Vi ger alltid en prisuppgift på ett reparationsarbete innan det inleds om så önskas. Tydlighet, lyhördhet och att ni vet vad ni kan förvänta er är viktigt för oss.

Välkommen till branschens bästa service!

Kontakta service & support

Tveka inte att kontakta oss. Vi hjälper er gärna

Telefon:

+46 (0) 43 12 44 00